Vaatteita, valokuvia ja vauvauutisia

19.1.2014

Vuosi on vaihtunut, ja ollaan askeleen lähempänä suurta päämäärää eli Tässä, hetkessä -konserttia.

Ennen vuoden vaihtumista Dominutz päätti virallisesti syyskauden sääntömääräisessä syyskokouksessa sekä epävirallisemmin pikkujouluissa ravintolassa herkutellen. Kunniakirjoja jaettiin perinteisesti vuoden Dominaiselle ja vuoden tulokkaalle. Saivatpa huomionosoituksensa myös vuoden törmäys, vuoden esiintymisilmeet ja vuoden Domi-mama. Viereisessä kabinetissa juhlittiin häitä, ja päätimme ex tempore laulaa heille. Anna Puun herkkä kappale Linnuton puu taisi olla oikea valinta. Silmät kostuivat niin hääparilta, vierailta kuin laulajiltakin. Kuuleekohan hääpari samaisen kappaleen seuraavan kerran toukokuisessa konsertissa?


Parin viikon joulutauon jälkeen Dominaiset ovat taas työn touhussa täydellä teholla. Stemmoja ja yhteissointia hiotaan, ja koreografioita mietitään. Pari uutta sovitusta pääsee myös käsittelyyn. Tammikuussa tärkeään rooliin nousee lauluryhmän visuaalinen ilme. Uusia promokuvia otettiin Vapriikissa. Valokuvaajana toimi ihana ja osaava Milla Kouhia, joka sai varmasti taltioitua parhaat puolet porukasta! Kuvia voi pian ihastella Dominutzin verkkosivuilla sekä Facebookissa.


Esiintyjien vaatetus on erittäin merkittävässä osassa konserttikokonaisuutta suunniteltaessa. Pukujemme suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Tampereen seudun ammattiopiston vaatetusalan opiskelijat. Lauluryhmästä on valtuutettu kaksi jäsentä suunnittelutiimiin, koska jos 16 naista päättäisi vaatetuksesta, niin yksimielistä päätöstä tuskin saataisiin aikaan toukokuuhun mennessä.
Vaatteiden mallit ja väritys on jo päätetty, ja viikon päästä alkaa mittojen otto. Vaatetuksen suunnittelu yhdessä nuorten opiskelijoiden ja osaavien opettajien kanssa on todella inspiroivaa! Saattaapa puvustuksesta löytyä elementtejä koreografiaankin.

Kaiken tohinan keskellä kakkossopraano Tiina sai pienen nyytin syliinsä. Koko lauluryhmä onnittelee Tiinaa perheineen!


Tiina

 

Palaa blogin pääsivulle