Kun Joulupukki ovelle kolkuttaa

14.12.2013

Niin se syksy vain on vierähtänyt jonnekin, ja joulu alkaa olla ovella. Joulupukkihan tunnetusti on jo hyvissä ajoin passittanut tonttunsa kurkkimaan ikkunoista ja kirjaamaan ylös niin kiukut kuin riemutkin. Työntouhussa olleet tontut ovat varmasti kuulleet myös monet lahjatoiveet tulevalle joululle. Ja ainakin lapset ovat kirjoittaneet itsekin Joulupukille toiveistaan.

Koska maailma on suuri ja sekä tontuilla että pukilla kiire, voi jokainen kantaa kortensa kekoon ja auttaa pukkia. Nyt on nimittäin asia niin, että Dominutzilla olisi tarjolla musiikinystäville ja heidän läheisilleen oiva vinkki: kipaiskaa osoitteeseen lippu.fi ja ostakaa takuulla unohtumaton kulttuurielämys joululahjaksi! Hieman oma lehmä ojassa tarjoamme ykkösvaihtoehdoksi ”Tässä, hetkessä”- konserttiamme 23.5.2014 (http://www.lippu.fi/tickets.html?fun=erdetail&affiliate=adv&doc=erdetaila&erid=1095647). Toki samalla vierailulla saattaa löytyä myös muita houkuttelevia tilaisuuksia ja pian huomaatte, että tämän joulun lahjastressi on selätetty muutamalla hiiren klikkauksella.

Jos lahjan ostosta haluaa tehdä mieltä rentouttavan tapahtuman, suosittelen tassuttelemaan kirkkaana pakkaspäivänä (tai miksi ei loskasäälläkin) Sorsapuiston läpi Tampere-talolle ja vierailemaan siellä lipputoimistossa. Matkalla kannattaa tarkkailla taivaan hienoja sinisiä värisävyjä ja lumen ja jään muodostamia ihania kuvioita luonnossa sekä pysähtyä hetkeksi vain nauttimaan olosta. Mielialan lisäksi myös lompakko kiittää tästä kävelystä, kun lipuista ei tarvitse maksaa toimituskuluja!

Maisemaretki on ainoa vaihtoehto niille, jotka päättävät ostaa kerralla koko suvulle tai tuttavapiirille liput, sillä ryhmälippujen myynti ainakin meidän konserttiin tapahtuu vain suoraan Tampere-talosta.

 

Tämän myötä Dominutz toivottelee kaikille rauhallista joulun odotusta ja laskeutuu itsekin joululomalle. Tammikuussa palataan sitten virkein mielin hiomaan kevään kohokohtaa varten esitystämme huippukuntoon!

 

Jaana

 

Palaa blogin pääsivulle