H-hetki lähenee

16.5.2014

Se kurkkii jo kulman takaa ja verottaa yöuniamme. Se hetki, jota kohti pyrkiessämme olemme vuodattaneet hikeä ja kyyneleitä. Ohi ovat ne siihen hetkeen tähdänneet lukemattomat harjoitukset, viikonloppuleirit, koulutukset, laulujen tiukka hiominen, pop-soundin haku. Päässä pyörivät ennen viimeistä puristusta kaikki ne asiat, joiden pitää osua kohdalleen.

Vielä on tehtävää: pieniä viilauksia kenraaliharjoituksissa, asujen sovituksia, asioiden varmistamisia, valojen ja äänien testausta, spiikkien viilausta. Silti mieli on jo tyyntynyt, ajatukset ovat vähitellen siirtyneet siihen tärkeään päivään ja palaset loksahtelevat paikoilleen. Kaikki ovat keskittäneet energiansa viimeisten asioiden hiomiseen, ohjenuoriin, tunnelmaan. Nämä sinnikkäät, kunnianhimoiset, innokkaat, taitavat, upeat Dominaiset, jotka tekevät kaikkensa antaakseen kuulijoilleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Välittääkseen sen rakkauden, jota tunnemme musiikkia kohtaan, oman hienon henkemme.

Meitä on alkanut jo jännittää. Viikon päästä koittaa se hetki kun ovi avautuu, kun lämpiöön kuuluu vaimea puheensorina. Henkilökohtaisesti se odotus on lempihetkiäni, kun perhoset lentelevät ympäri vatsaa ja tunnelma vain tiivistyy. Kun kaikkien kasvoilta loistaa pelonsekainen ilo. Kunnes astumme lavalle ja kohtaamme sen kasvomeren, joka on tullut jakamaan illan kanssamme. Jonka haluamme saada tanssimaan, nauramaan, vakavoitumaan, liikuttumaan. Se hetki on juuri syy, miksi esiinnymme ja miksi rakastamme sitä. Kun viivymme tässä, hetkessä.

 

Tässä, hetkessä -konsertti Tampere-talon Pienessä salissa 23.5.2014 kello 19, nähdään siellä. Woohoo!

 

Johanna