Aurinkomatka-levy

Dominutz julkaisi viiden kappaleen mittaisen EP:n nimeltä Aurinkomatka vuonna 2017. Levyn teemoina ovat henkilökohtaiset kasvutarinat ja suuret elämänmuutokset. Entisten ja nykyisten lauluryhmäläisten kädenjälki pääsee esille jokaisessa kappaleessa joko sävellyksenä, sanoituksena tai sovituksena.

Levyn nimikkokappaleen on säveltänyt Dominutzille kevyen musiikin monitaituri Merzi Rajala ja teksti on lähtöisin Sanna Kaikkosen ja Anna Kuitusen kynästä. Anni Sinnemäen tekstit ”Veljet” ja ”Uunisaari” ovat heränneet eloon Elina Majurin sävellyksinä. Lainattua musiikkia edustavat Scandinavian Music Groupin ”Näin minä vihellän matkallani” sekä Chisun herkkä kappale ”Yksinäisen keijun tarina”, johon koskettavan soolon laulaa Anni Juvonen.

Levy äänitettiin Tampereen steinerkoululla 20.8.2017. Taiteellisena tuottajana toimi Johanna Lantto, johtajana Saara Ruuska ja äänittäjänä, miksaajana ja masteroijana Kuisma Eskola. Levyn kannet on kuvittanut Samuli Huttunen ja taittanut Harri Pakkala.

Aurinkomatka on Dominutzin toinen julkaisu, joka peilailee kauniisti lauluryhmän tyyliä.

Lauluryhmä Dominutz - Aurinkomatka
Lauluryhmä Dominutz - Aurinkomatka Kuva (c) Samuli Huttunen

Levy saatavilla:

CD: tilaa alla olevalla lomakkeella

Spotify: http://spoti.fi/2n2Ppcj

iTunes: http://apple.co/2A5rL43

YouTube Music: http://bit.ly/2zoaccjCD-levyn hinta on 5 €.

Nouto ilmainen.

Postitettaessa CD:n hintaan lisätään toimituskulut:

1-2 levyä 3,50 €

3-5 levyä 7,00 €Lisätietoja dominutz@gmail.com.Tilauslomake

Täytä vähintään tähdellä merkityt kentät. Lähetämme maksuohjeet sähköpostilla parin päivän sisällä. Toimitamme levyt, kun olemme saaneet suorituksen maksusta.

Toimitustapa *