Biletoppiin pukeutunut mansikkakermakakkua ja kuohuviiniä nautiskeleva gepardi

14.2.2015

Kuvan gepardi ei liity tapaukseen.

Mikä on lempiammattisi? Suosikkivärisi? Kuka on idolisi? Entäpä paras ystäväsi? Ah, näitä kysymyksiä tuli lapsena täyteltyä monet kerrat kavereiden ystäväkirjoihin. Ystävänpäivän kunniaksi kokosimme Dominutzin oman ystäväkirjan.


Laulaminen yhdistää meitä kuuttatoista naista, mutta se on oikeastaan vasta alku - ystäväkirja paljastaa muitakin, joskin musiikillisia, yhdistäviä tekijöitä. Viikottaiset harjoitukset, ryhmän tiivis tahti sekä intensiivisyys ja niin samanlaiset kuin erilaisetkin elämäntilanteet hiovat meitä yhteen.

Kysymykset kuuluivat: Ala-asteen lempibändisi? Lempparimusikaalisi? Kolmatta kysymystä muunneltiin hieman stemmasta riippuen joten 1.-sopraano vastasi kysymykseen "jos Dominutz olisi eläin, mikä se olisi?". 2.-sopraano mietti ruokalajin, 1.-altto vaatteen ja 2.-altto juoman. Näiden yhdistelmistä saadaankin aika herkullisia yhdistelmiä, kuten otsikon biletoppiin pukeutunut mansikkakermakakkua ja kuohuviiniä nautiskeleva gepardi...

Dominutz Ystäväkirja <3

Ykkössopraanot:
Elli: Roxette * Les Misérables * Saukko - taitava, leikkisä, eloisa
Anni: Spice Girls * The Sound of Music * Kissa
Maija: Backstreet Boys * The Sound of Music * Gepardi
Marianne: New Kids on the Block * Evita, Phantom of the Opera, Grease * Marsupilami :)

Kakkossopraanot:
Hanna: Guns N' Roses, NKOTB, Neon 2 * Grease * Pizza kuorrutettuna maukkaalla tomaatilla, raikkaalla rucolalla ja täyteläisellä mozzarellalla
Sanna: Ace of Base * Les Misérables * Mausteinen kookoscurry
Johanna: New Kids on the Block * Les Misérables * Mansikkakermakakku pirteällä rahkatäytteellä
Tiina: Neljä Ruusua * Grease * Lakritsasorbetti tuoreilla vadelmilla kuoharin kera

Ykkösaltot:
Elina: Hanson * Mamma Mia! karaokeversiona * Villapaita. Se hengittää, lämmittää ja on aina muodikas.
Elisa:  Backstreet Boys * The Sound of Music * Huivi
Merja: Guns N' Roses * Saturday Night Fever * Biletoppi
Tiina: Neon 2, Roxette * The Sound of Music * Villasukka, joka talvella lämmittää

Kakkosaltot:
Emmi: Take That * The Sound of Music * Kuohuviini
Jaana: Backstreet Boys * Cats * Marjasmoothie - raikas, yllätyksellinen, sekoitus kaikkea hyvää, muuntuu moneksi
Anu: Bon Jovi * West Side Story * Kirpsakan raikas, kupliva kuohuviini
Anna: Dingo, Bogart Co., Bon Jovi, Raptori, Hausmylly, Queen * West Side Story ja Oopperan Kummitus. Erittäin suuren vaikutuksen minuun teki 90-luvun lopussa tamperelainen Virgo-musikaali. * Dominutz olisi roséviini. Perusteluja Wikipedian malliin: "Rosee on kevyt, raikas ja marjainen viini, joka on parhaimmillaan nuorena ja tuoreena. Se sopii usein sellaisten ruokien kanssa, joille punaviini on liian voimakasta mutta valkoviinikään ei sovi. Roseeta käytetään usein myös seurustelujuomana." Dominutz mellastaa iloisesti läpi erilaisten musiikkityylien. Emme suosi mitään tiettyjä äärilaitoja, vaan olemme sopivia moneen makuun. Raikkautta ja keveyttä pyrimme vaalimaan niin laulussa kuin ilmaisussakin. Yhdeksänvuotiaana Dominutz lienee vielä kategoriassa "nuori ja tuore" :)

...Vai olisiko Dominutz sittenkin villapaitaan pukeutunut marjasmoothiella ja tulisella kookoscurrylla herkutteleva saukko? :)

-Hanna