Dominutzin kesäloma

14.7.2019

Kuva (c) Heikki Järvinen

Mitä tapahtuu silloin, kun olemme kesälomalla normaaleista tiistaiharjoituksista? Hiljeneekö musiikki, loppuuko laulu? Sanotaanko kavereille heipat? No ei suinkaan!

Kesällä keikkailemme jonkin verran. Kesäkuussa olimme Laikunlavalla osana Tampereen kaupungin puistokonserttisarjaa. Aurinko paistoi ja tunnelma oli kesäisen leppoisa. Sen verran oltiin jo kesälomatunnelmissa, että kaikenlaista pientä lavalla taisi sattua. Ylimääräiset kertsit, sähläykset koreografioissa ja kaverin vaivihkaiset viestintäyritykset hoidettiin silti pokerinaamalla!

Lisäksi saimme olla mukana juhlistamassa valmistujaisia, pienet juhlat ja lämmin tunnelma jäivät meille mieleen. Samoin syntymäpäiväjuhlat upeassa maisemassa järven rannalla jää mieleemme kauniina keikkamuistona. Vuorovaikutus yleisön ja esiintyjien välillä on ihan toista luokkaa pienessä intiimissä hetkessä kuin vaikkapa suurten salien konserteissa.

Kesän keikoilla olemme tykänneet laulaa Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa -biisiä, koska siinä on kivan kesäinen meininki. Emme taida olla kuitenkaan ainoita, jotka kesän keikkalavoilla tuota laulua esittävät. Vähän isommilla areenoilla taitaa olla itse Vesala lauluaan laulamassa ja usein kuulolla on joku dominainen. Tästä onkin syntynyt pienimuotoinen kisa siitä, kuinka monta Vesalan livevetoa saamme postattua omaan Facebook-ryhmäämme. Niitä taitaa jo jokunen olla eripuolilta Suomea...

Keväällä meillä oli promokuvaukset. Pienellä porukalla olemme käyneet läpi kuvasatoa ja pohtineet kuvien käyttötarkoitusta. Valtavan ihania kuvia, joista meillä on kyllä varaa valita! Mutta 16 naista valokuvassa, huhhuh! Jos olet joskus yrittänyt saada itsestäsi onnistunutta valokuvaa, voit ehkä samaistua siihen, että kun naisia on 16, ei ole helppoa saada kaikkia osapuolia parhaimmilleen juuri samalla silmänräpäyksellä. Tai linssinräpäyksellä. Kun nyt olisi kaikilla edes silmät auki, mutta sitten on vielä ne hiuskiehkurat, hymyt, poseeraukset, hameenhelmat, korkokengät ja sormenpäätkin oltava nätisti. Eipä ole helppo homma! Luulemme kuitenkin löytäneemme jokusia kaikilta osin onnistuneita otoksia. Kurkkaapa niitä vaikka täältä nettisivuiltamme ja kyllä niitä taitaa vilistä Facessa ja Instassakin! Kiitos kärsivälliselle kuvaajallemme Heikille!

Katseet on käännetty osin jo tulevaan, eikä dominaiset taida malttaa täysin laakereilla levätä kesälläkään. Uusia sovituksia on työn alla ja seuraavaa konserttiakin suunnitellaan. Ohjelmistoryhmä on pohtinut nipun lauluja, joista jatkamme heti syksyllä treenien alettua. Näitä lauluja otamme haltuun kukin tahoillamme, jotta syksyllä pääsemme jatkamaan heti siitä, mihin keväällä on jääty.

Kaikesta puuhailusta huolimatta aiomme varmasti myös rentoutua, mökkilaiturin nokassa, etelän lämmössä tai omalla takapihalla (jossa on sotkuinen grilli?). Laskevat sykkeet on niin ansaittu. Siispä leppoisaa kesää meille kaikille, otetaan auringonsäteet talteen!

 

Maarit