Hyvää Uutta Vuotta!

19.1.2020

Kuvat: Dominutz (c) Heikki Järvinen, Lauluyhtye PH (c) Lauluyhtye PH.

Tai onhan tämä vuosi jo pitkällä. Helmikuu kolkuttelee ja ilmassa on harvinaisen aikaisin kevättä. Lauluryhmämme on palannut joulutauolta ja hioo jo täyttä höökää maaliskuisen keikan lauluja.

Uuden taiteellisen johtajamme, Jani Laaksosen, kanssa olemme ehtineet treenata ensimmäisen kerran ja a vots, kuinka hän rutistaakaan meistä fiilistä ulos! Laiskottelu ja rauhassa hengailu selvästi ei sovi tälle porukalle. Viime vuoden konsertittomuus ja kehittymiseen keskittyminen oli hienoa, mutta nyt polttelee jo niin paljon päästä lavalle.

Tänä keväänä saamme tehdä yhteistyötä aivan ihanan naisporukan kera. Taitaakin olla ensimmäinen kerta, kun jaamme lavan toisen naisjengin kanssa. Olemme aiemmin tehneet yhteiskonsertin muun muassa Teekkarikuoron, Lauluyhtye Valkean sekä jyväskyläläisen huippukuoro Ruamjain kanssa. Lauluyhtye PH, tamperelaisille tutummin Pinkit Hinkit, laulaa ainakin pinnalta katsoen samanlaisella energialla ja ilolla kuin mekin. Missä sitten erot ovat? Tuu ihmeessä kuulemaan!

Olemme myös lievästi sanottuna innoissamme konserttimme tapahtumapaikasta. Tampereen upouusi G Livelab on perustettu keskustan vanhaan koskimaisemaan, kirjaston entiseen lukusaliin. Tiilten rouheus yhdistettynä moderniin sisustukseen tekevät todellakin viihtyisän paikan, puhumattakaan huipputason akustiikasta ja äänentoistosta.

Dominutzin ohjelmisto on keikalla lähes kokonaan uutta. Tasan varmasti laulamme yhä rakkaudesta, mutta myös sosiaalisesti taidottomista tyypeistä, narsisteista ja perhosista. Arvoituksellista? Aivan tarkoituksella. Meidän tavoitteemme on sekä viihdyttää että laulaa haastavaa ja korkeatasoista lauluyhtyemusiikkia ja tänä keväänä se näkyy ohjelmistossa. Ed Sheeran ja Rajaton, anyone? Kyllä, kiitos!

Dominutz & PH, G Livelab, uusi ohjelmisto - sinulle ei jää enää mitään syytä olla tulematta keikalle! Merkitse siis ylös 14.3. ja käväise Tiketissä!

Minulla on etuoikeus toimia tänä vuonna yhdistyksen puheenjohtajana ja johdatella yhdessä työryhmien kanssa supermotivoitunut lauluryhmä ensin kevään konserttiin ja sitten kesällä myös Belgiaan ryhmän ihan ensimmäiselle ulkomaan kuorofestivaalimatkalle. Siitä lisää tuonnempana!

Ihanaa, pian koittavaa kevättä kaikille!

 

Sanna