Pinnan. Alla. Kuohuu.

17.4.2015

Suunnitelmia. Unelmia. Ideoita. Haaveita. Kiirettä. Mahdollisuuksia. Mahdottomuuksia. Intoa.

Kuten olette ehkä huomanneet, ovat Dominutzin kevätkiireet nyt kuumimmillaan. Jos alkukevään hiljaiselo on saanut kuvittelemaan, että olemme olleet rauhallisessa suvantovaiheessa, täytynee kertoa teille totuus. Nimittäin tyynen pinnan alla on kuohunut.

Vuoden piti alkaa kevyesti ja rennoissa merkeissä. Piti vähitellen alkaa pohjustaa vuonna 2016 koittavaa juhlavuotta ja ehkä keikkailla pienimuotoisesti. Oli tarkoituksena toipua vielä viime vuoden ponnistuksista. Mutta kuinkas sitten kävikään…

Vuosi alkoi äänitysprojektin käynnistymisellä ja kolme tiistaita kestäneillä koelaulutilaisuuksilla. Vähitellen kävi selväksi, että kyllä jonkinlainen oma konsertti järjestetään loppukeväällä. Toteutustapa ja aikataulu hakivat ensin muotoaan. Hienoja ideoita syntyi yksi toisensa perään ja nälkä kasvoi syödessä. Pieni konsertti paisuikin vähän isommaksi projektiksi. Osa ideoista säästettiin tulevaisuuteen ja tulevaa projektia rajattiin sekä hiottiin.

Lopputuloksena Dominutz hyppää taas kokeilemaan jotakin aivan uutta. Tällä kertaa mm. bändin kanssa esiintyen. Yleisölle tämä kaikki tietää upeaa showta toukokuussa ja meille Dominaisille se on taannut runsaan määrän tekemistä. Alkuvuoden tyyni pinta onkin peittänyt alleen kunnon tyrskeitä, kun biisejä on hiottu esityskuntoon täydellä teholla ja puuhattu konserttijärjestelyjen parissa. Useampi meistä onkin löytänyt itsensä taas useammasta työryhmästä ja todennut, että Dominutz taitaa olla enemmän elämäntapa kuin harrastus. Ja niinhän se taitaa olla meidän kaikkien kuudentoista laulajan kohdalla.

Nyt olemme innoissamme, kun viimein pääsemme väläyttämään teille enemmän tulevasta. Pinnan alta kuplii innostus, uudistumisen tuulet ja halu toteuttaa yhteisiä haaveita. Tai useinhan haaveet ovat ensin yksittäisen tai muutaman laulajan idea, joka ääneen sanottuna muuttuu yhteiseksi haaveeksi tai tavoitteeksi muidenkin innostuessa asiasta. Kun palaset loksahtelevat paikoilleen, kasvaa into ja usko aina omaan tekemiseen, vaikka välillä hieman hirvittääkin. Toukokuussa jytisee, siitä olemme varmoja!

 

Hanna, Jaana ja Marianne eli Dominutzin markkinointiryhmä


 

...Pssst. Joko kurkkasit meidän viimeisimmän videomme? SING!-keikkaan on enää kuusi viikkoa! https://www.youtube.com/watch?v=SqnCDPPCW4I