SING!

26.5.2015

Ilmassa on jännitystä, odotusta, kiirettä, iloa. Hetki on koittanut. Ylihuomenna Dominutz vetää ykköset päälle, korkkarit jalkaan ja nousee lavalle. Torstaina siis räjähtää Tampereen YO-talolla.

Kevät on ollut ihanille Dominaisille kiireinen ja vaatinut kaikilta paljon. Monet meistä ovat hääränneet eri puuhissa markkinoiden, järjestäen, koordinoiden ja ylittäen itsensä, jotta voisimme tarjota yleisölle mahdollisimman hienon keikan. Viime viikolla meillä oli kolmen pikkukeikan lisäksi vielä neljän tunnin bändiharkat, kaikki täynnä iloa ja naurua. Jokainen meistä on jaksanut viimeisessäkin puristuksessa hymyillä odotellen torstaita sillä pelonsekaisella jännityksellä, joka lavalla puhkeaa riemuksi.

Pitkin kevättä on taas muistunut mieleen, kuinka hienoa on päästä laulamaan tällaisessa porukassa. Dominutz on täynnä valtavan lahjakkaita laulajia, jotka antavat kaikkensa, tukevat toisiaan, jakavat ilot ja surut, tiistai-illat ja vapaa-aikaansa toistensa seurassa. Olemme kuulleet, että tämä säteilee meistä, ja sen kaiken aiomme välittää taas yleisöön torstaina.

Luvassa on uutta materiaalia ja vanhaa ripauksella uutta, kotimaista ja ulkomaista ja sokerina pohjalla järjettömän mahtava bändi, joten luvassa on toukokuun parhaat bileet. Tule siis jakamaan tämä kaikki kanssamme! Let’s sing!

-Jo

 

SING! torstaina 28.5.2015. Klo 19.00. YO-talo. 12€/10 €. K-18.

https://m.facebook.com/events/1412236545758740