Viisi yötä konserttiin on...

20.11.2016

Kuva (c) Heikki Järvinen

Tänään sunnuntaina oli viimeiset treenit ennen kenraalia! Keikka on ainakin osalla ainut asia, mitä pystyy enää ajattelemaan, ja tuntemukset vaihtelevat kauhusta ja paniikista helpotukseen ja intoon. Paikoitellen tuntuu myös haikealta, sillä keikan eteen on nähty paljon vaivaa pidemmän aikaa, ja tiedostaa jo nyt, että se aikoo olla nopeasti ohi. Uskoisin, että fiilikset ovat samat, kuin morsiusparilla hiukan ennen omia häitään.

Tällä viikolla pääsimme harjoittelemaan laulun lisäksi esiintymistä, nimittäin heitimme keikat yksityistilaisuuksissa Raatihuoneella ja Kaijakassa. Pitkästä aikaa saimme tuntea miltä tuntuukaan laulaa yleisölle. Lisäksi pystyimme kukin testaamaan keikkavaatteitamme. Kumpikin yleisö otti meidät hyvin ja ilolla vastaan, ja saimme myös kehuja mm. kauniista kengistämme :)

Perjantaina keikan jälkeen pääsimme purkamaan stressiä viinilasillisen ääreen. Nauroimme vatsamme kipeiksi, ja muistui, tämän työteliään syksyn jälkeen, miksi tätä teemme, ja kuinka saman henkistä porukkaa me keskenämme olemmekaan. Päädyimme myös yhdessä pähkäilemään, että milloin ensi viikolla kannattaa pestä hiukset, kannattaako käyttää hoitoainetta vai ei, ja että mitä keikkapäivänä kannattaisi syödä ja juoda. Vaikea kuvitella miesporukkaa pohtimassa samanlaisia asioita...

Tällä hetkellä oma oloni on rauhallinen. Minä olen varma, että konsertista tulee upea! Toivottavasti pääsemme tämän suuren kokemuksen jakamaan mahdollisimman monen kuulijan kanssa :)

Sini