Vuosi vaihtui ja Dominutzissa pyörähti käyntiin uusi ja jännittävä kevätkausi

27.1.2015

Dominutzin viime vuosi oli kaikin tavoin mahtava. Kevään Tampere-talon suurkonsertin kautta otimme jättiharppauksen laulullisesti ja esiintymisen tasolla. Vuosi päättyi upeasti Teekkarikuoron kanssa järjestettyyn ”Luukut auki” -konserttiin Klubilla. Yhteiskonserttiin kerääntyi yleisöä niin suureksi joukoksi asti, että jono oli kymmeniä metrejä pitkä vielä keikan viralliseen alkamisaikaan. Mikä olisikaan voinut olla parempi tapa päättää vuosi! Nyt on silti aika kääntää uusi lehti: Dominutzilla on vuorossa uudet kujeet ja haasteet, niistä seuraavassa hieman tarkemmin.

Aloitimme kauden hieman haikeissa tunnelmissa sillä pitkäaikainen ykkösalttomme Anu jätti muista kiireistä johtuen rivimme. Elämme kuitenkin jännittäviä aikoja, koska avasimme ykkösalttoon laulajahaun. Ensimmäiset koelaulut järjestetään jo tänään tiistaina. Jos tuntuu, että sovit porukkaan kuin nenä päähän, käy Facebookissa tai kotisivuillamme lukemassa lisää laulajahaustamme ja lähetä meille sähköpostia, vielä ehtii mukaan!

 

Parisen viikkoa sitten vuoden ekoissa harkoissa testasimme mikeillä laulamista Riemurinteen avustuksella. Tällä hetkellä pureskelemme tuloksia ja saipa jokainen laulaja oman raitansa tarkempaan kuulosteluun. Tarkoitus on siis analysoida kuinka tällä tavoin soimme ja samalla parantaa kaikin puolin soundia. Mikeillä laulaminen kun on hyvinkin erilaista kuin perinteinen akustinen a cappella.

 

Muihin kevään tavoitteisiin kuuluu tietysti kouluttautuminen, mutta myös hyväntekeväisyyskeikat, joista kerromme lisää myöhemmin. Vuoden vaihtuessa vaihtui myös puheenjohtajamme eli pääjehuna toimin nyt minä, Johanna. Liityin Dominutziin aika lailla tasan kaksi vuotta sitten ja voin rehellisesti sanoa, että se oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Siviiliammatissani työskentelen kielten ja kulttuurin alalla. Ja mitäpä muuta? Tällä hetkellä omistan yli 70 kenkäparia (joiden joukossa on monta kimaltavaa ihanuutta keikkoja varten). Lupasin vuoden vaihtuessa, että yritän vähentää. Sitä odotellessa…

 

Nyt voimme jo ilmoittaa julkisesti, että järjestämme keväällä isomman keikan, jossa pääsemme esittelemään vähän uutta materiaalia! Paikkaa ja aikaa emme vielä julkista, mutta kannattaa seurata blogia ja erityisesti Facebookia, mainostamme kyllä keikkaa hyvissä ajoin!

 

Kuullaan taas!

 

-Jo